Ez a kislány élete legszebb ajándékát kapta

Ebben a végletekig elanyagiasodott világban sokszor megfeledkezünk az igazi értékekről. Nem vesszük észre, hogy gyakran a méregdrága ajándékok helyett elég egy jó szó, egy mosoly, egy érintés, vagy pusztán az, hogy a szeretteink mellett vagyunk.

Az alábbi videó tökéletes példája az emberségnek, megfelelő példamutatás azoknak, akik abban hisznek, hogy minél drágább ajándékkal a szeretet mértéke is fokozható. Nem akarjuk lelőni a videó végkicsengését, azt szeretnénk, ha a filmen szereplő kislányhoz hasonlóan nektek is meglepetés lenne, hogy mi lapul a csomagban.szulinapNézd végig a videót, és utána eláruljuk, hogy milyen körülmények között született a felvétel, tehát azt, hogy minek tud örülni ennyire a 3 éves Bridget Carr a születésnapján.

A kislány, miközben a hatalmas doboz díszcsomagolását bontja, izgatottan találgatja, hogy mit rejt az magában. Talán egy bicikli? – kérdezi édesanyját. Miután sikerült lehántania a papírt a dobozból, onnan a 4 hónapja távollévő, Afganisztánban szolgáló katona édesapja ugrik elő, hogy magához ölelje szeretett gyermekét. A kis Bridget öröme határtalan. Hát kaphat nagyobb ajándékot egy hároméves kislány mint az édesapját?

Ne hagyd ki ezeket se