Tetszik Vicces Hűha Szomorú

Pozitív lett a férfi terhességi tesztje

Egy srác éppen az exbarátnője cuccait pakolta, miközben talált egy terhességi tesztet, és gondolta, hogy poénból kipróbálja. Ekkor következett be, amire álmában sem számított volna: a teszt pozitív lett.

Mivel kételkedett abban, hogy utóda a saját hasában növekedne, elmesélte egy barátjának a furcsa esetet, és az interneten is kutatásokba kezdett. Miután egy helyről azt a tanácsot kapta, hogy menjen el rákszűrésre, a srác felkeresett egy orvost. Mint utólag kiderült, a javaslat életmentő volt, ugyanis hamarosan kiderült, hogy hererákja van.

Dr. Mark Pomerantz, az ismert onkológus, az ABC televíziónak úgy nyilatkozott, hogy néhány rákfajta, köztük a hererák is pontosan azt a hormont, a béta hCG-t termeli, amit a nők szervezete a terhesség alatt, így fordulhatott elő, hogy a teszt pozitív lettAz orvos azonban felhívja a figyelmet, hogy a módszer nem mindenkinél és nem minden körülmények között működik, így a terhességi teszt nem megbízható eszköz a betegség kimutatására. A teszttel poénkodó férfinak egyszerűen óriási szerencséje volt, hogy az ő esetében működött, s időben orvoshoz tudott fordulni.

Ne hagyd ki ezeket se