Hűha

Majdnem széttépte a jegesmedve az óvatlan asszonyt

A csaknem tragédiával végződő drámai pillanatokat a berlini állatkertben élte át a kert látogatója. Az asszony túlságosan áthajolt a korláton, s elég volt egy pillanatnyi figyelmetlenség, a baj már meg is történt: a nő a jegesmedvék medencéjébe esett. Az állatoknak több sem kellett, azonnal méregetni kezdték az ölükbe hullott zsákmányt.

Bár a jegesmedvékről sokakban egy imádni való és szelíd jószág képe alakult ki, valójában ők a világ egyik legveszélyesebb állatai. Eredeti környezetükben nincsen természetes ellenségük, és emberekkel is csak igen ritkán találkoznak, így lényegében nem tartanak semmitől és senkitől.

jegesmedve

A vízbe esett asszony az eset után valószínűleg évente kétszer fogja megünnepelni a születésnapját, ugyanis ekkora szerencséje nem sokaknak van az életben. A három fehér bundás állat talán épp etetés után volt, vagy talán őket is meglepte az eset, ezért is hagyták életben őt.

Az egyik jegesmedve több alkalommal is elkapta az nőt a víz alatt, de szerencsére a riadalmon  kívül nagyobb tragédia nem történt.

Ne hagyd ki ezeket se