Tudod milyen egy svéd legénybúcsú? Nem fogod elhinni

Svédországban az a szokás, hogy a vőlegényt elrabolják a legénybúcsújáról, és elviszik valahová. Ez eltart egész éjjel és egész másnap, tovább, mint más országokban, ahol rendszerint elmennek, esznek-isznak, és bérelnek egy táncosnőt.  A svédek ezt máshogy csinálják.

A vőlegény nem tud semmit addig, amíg el nem ‘rabolták’. Általában felöltöztetik valamilyen őrült cuccba, és valami vicceset kell végrehajtania, mialatt a barátai roppant jól szórakoznak rajta.

A képen látható srác egy lelkes hajós. Nézd meg a képet! Semmi szokatlan, igaz?

jachtA srácot a barátai elragadták a legénybúcsúról, és ráragasztották ezt a vicces tengerész álszakállat. Felültették egy e célra bérelt, 60 láb hosszú jachtra, és egész nap irányíthatta a vitorlást. Rengeteg sör és finom kaja fogyott, de semmi gonosz tréfa egész nap. Se egy ugratás, se egy vicc, semmi.

Este, amikor kikötöttek, és készültek az éjszakai klubba, előtte elmentek közösen szaunázni, ahogy az a skandinávoknál szokás. Képzeld el a vőlegény döbbenetét, amikor bement a szaunába, ahol a haverok már vártak rá, természetesen meztelenül. És ő meglátta, hogy a legjobb barátjának hiányzik a szőrzete… És a másiknak is… A harmadiknak is… Mindnek…

Most nézd meg újra az álszakállt…!

Ne hagyd ki ezeket se