Tetszik Imádom Édes Vicces Hűha Szomorú Dühítő

Így készíts párologtatót otthon, fillérekből!

Nyakig vagyunk a fűtési szezonban, s nagyon nem is reménykedhetünk abban, hogy hamarosan vége. A fűtés bekapcsolásával pedig azzal számolhatunk, hogy a lakásban sokszor elviselhetetlenül száraz lesz a levegő. Van egy ügyes, fillérekből kivitelezhető megoldás, mely a segítségünkre lehet.

Bizony a légúti megbetegedésben, illetve asztmában szenvedők nyögik a fűtési időszakot, de gyakran azok is torokkaparást éreznek, köhögő roham jön rájuk, spontán vérzik az orruk, akik nem küzdenek ilyen problémákkal.

Van azonban egy ügyes, fillérekből elkészíthető szerkezet, mely optimális páratartalmat teremthet otthonunkban, s a fenti kellemetlen tüneteket egy pillanat alatt orvosolhatja.

Így készíts házilag párologtatót
Amire szükséged lesz:
– 0,5 literes műanyag flakon
– Ragasztószalag
– Géztekercs
– Víz

Összeszerelés:
Óvatosan vágj egy ablakot a flakon oldalába, a ragasztószalaggal rögzítsd a fűtőtest csövéhez, töltsd fel vízzel, majd a géztekercset széthajtva hozzávetőleg a felénél lógasd bele a flakonba. A géz egyik végét tekerd a fűtéscső egyik, a másik végét a másik oldalára (képen). Ezután már csak arra kell figyelnünk, hogy mindig legyen megfelelő mennyiségű víz az üvegben.

Párologtató

Ne hagyd ki ezeket se