Tetszik Imádom Édes Vicces Hűha Szomorú Dühítő

Íme a házilag elkészíthető krém, mely visszaadja bőröd feszességét

Az idő előrehaladtával bőrünk veszít a feszességéből, megereszkedik, megjelennek a száj körüli szarkalábak, a homlok és szemszegleti barázdák. Ebben semmi újdonság nincsen, vélhetően a folyamattal mindenki tisztában van. Ilyenkor vagyunk képesek vagyonokat költeni ránctalanító krémekre, pedig a megoldás ott van a hűtőnkben. Mutatom.

Mindössze két összetevője van annak a házilag elkészíthető ránctalanító krémnek, mely pótolhatja a több ezer forintos bolti kencéket, és garantáltan bio is, tehát a kikevert ránctalanítónk vegyszermentes lesz. A krém eső alapanyaga a tojásfehérje, mely a bőrünk feszességét állítja vissza, a másik összetevő pedig az uborka, mely regenerálja, illetve hidratálja a bőrsejteket.

Házi ránctalanító

A krém összeállítása
Szabadítsuk meg a héjától az uborkát, majd feldarabolást követően turmixoljuk finom péppé. Az uborkapürét ezt követően jól kinyomkodjuk, hogy eltüntessük belőle a számunkra felesleges nedvességet. Legegyszerűbb, ha egy vékony lukú szitán , vagy egy tiszta textilkendőben átnyomkodjuk. Az uborkapépez keverjük hozzá a tojásfehérjét (nem kell felvernünk, csak úgy á la nature), és kész is az otthon készült, természetes ránctalanító krémünk. A kencét vigyük fel az arcbőrünkre, majd hagyjuk fent negyedórán át, végül bő hideg vízzel mossuk le. A kúrát 2 héten keresztül minden nap ismételjük meg.

Ne hagyd ki ezeket se