Egyedi pólók VS tucat pólók

A minap épp a ruhatáramat szortíroztam, mikor kezembe került az egykor jobb napokat látott kedvenc pólóm, s hüledezve tapasztaltam, hogy a nem is túl olcsó ruhadarab mintázata cafatokba válik le a textilről. A levált gumiszerű mintázattal meg vélhetően telis-tele van a mosógépem. Remek! Egyedi póló – tucat póló 1:0, noha ez akkor még teljes mértékben nem fogalmazódott meg a fejemben.

Kíváncsiságból előbányásztam még néhány nem hordott pólómat a szekrényemből, melyek ugyanazt a no name márkanevet viselték, csak, hogy lássam: az idő vasfoga ugyanolyan csúnyán elbánt-e velük, mint a fent taglalt ruhadarabbal. Sajnos úgy tűnt, balsejtelmem beigazolódni látszott: a mintázat levedlett bőrként foszlott le a pólóimról. Ekkor már kizárólag az érdekelt, hogy vajon a mosógép dobjában vagy szűrőjében megtalálom-e a levált anyagot, avagy azokat viselés közben netán az utcán hagytam el?

Némi kifacsart testhelyzetben történő kutakodás után konstatáltam, hogy a dob is, illetve a szűrő is tiszta: nyoma sincs mintázat cafatoknak bennük. Ami persze szimplán azt is jelenthette, hogy a csövön keresztül távoztak a szutykos vizzel. Egyébiránt annyira nem érdekelt volna a téma, mert úgy fogtam fel, hogy a vásárolt pólók kihordási ideje hozzávetőleg egy évszak. A tavasszal vett felsőruházatok jó, ha nyár végéig nem vásnak el, a nyáron vásárolt pólók pedig jobb esetben ősz végéig húzzák, mígnem örökké az enyészeté lesznek. Aztán valahogy elém kerültek a Fecsó Art & Fashion egyedi pólói, amik a minőségi textilfestéknek köszönhetően tartósnak bizonyulnak, jól néznek ki, s garantáltan nem jönnek szembe velem az utcán.

Készül a kézzel festett egyedi póló
Készül a kézzel festett egyedi póló a Fecsó Art & Fashionnál

Apropó, szembe jönni az utcán: ti nem utáljátok, ha napjában háromszor pillantjátok meg a kedvenc ruhadarabjaitokat máson? Az érzés megfizethetetlen. Pedig vásárláskor még annyira külünlegesnek, annyira egyedinek és trendinek tűnt, aztán a hidegzuhany: csak az utcánkban három ugyanolyan mintázatú és színű póló flangál, mint ami nekünk van.

Egy szó, mint száz, kissé kezdett elegem lenni a tucattermékekből, nem is beszélve azok sok esetben – tisztelet természetesen a kivételnek – hogy is fogalmazzak szépen? megkérdőjelezhető minőségéből. Most azt hiszem, nagyon finom voltam, s az utolsó spanyol etikett szabályai szerint fogalmaztam meg a gondolataimat. Történt egy alkalommal ugyanis, hogy miután elkapott egy nyári zápor, hazaérve a nedves pólómat – nem vicc – cafatokban szedtem le magamról. Egyedi póló – tucat póló 2:0.

Szóval ott tartottam, hogy éppen a fecsó pólós honlapot böngésztem (kitöltöttem az oldalon található heti kvízjátékot meglepően jó eredménnyel. Érdemes amúgy regisztrálni, mert vásárlás során felhasználható krediteket kapunk a kvíz kitöltéséért), amikor egyszerre elém került ez a szépséges nyulas póló:

http://fecso.hu/shop/termekekkategoria/durcas-nyul-csokornyakkendoben-ferfi-polo/

Hát nem lenyűgözően vicces, de most komolyan? Azt írják az oldalon, hogy a speciális textilfestéknek köszönhetően tartós. Egyedi, időtálló és roppant humorós póló, mi más kéne még? Gyorsan regisztráltam az oldalra, s rögtön kaptam is egy csomó kreditet. Ezeket a krediteket – mint fent is írtam – fel lehet használni a vásárlás során (kedvezménykuponokra lehet váltani őket), s akár 20%-kal kevesebbért is vehetünk egyedi pólókat.

Egészen belemerültem a kreditgyűjtésbe: szereztem a termékmegtekintésért, a hírlevélre feliratkozásért, a hozzászólásért, a közösségi megosztásért, és azért is kaptam, mert feltöltöttem profilképet. Egész csomó kedvezményem összegyűlt, mire elhagytam az oldalt. Jó kis tapasztalás volt, és ma már azt mondom, egyedi pólókat mindenkinek. A végső megállapítás pedig: egyedi póló VS tucat póló Sok:0.

Ne hagyd ki ezeket se