Tetszik

Jacko fiának maszkot kellett viselnie – meghökkentő titok

Prince Michael hatalmas meglepetést okozott azzal a titokkal, amit megosztott a világgal a minap. Michael Jackson, a pop koronázatlan királyának 19 esztendős fia elárulta, hogy miért kellett maszkban járniuk kiskorukban – adta hírül a Mirror.

Prince Michael, Jacko fia nem mindennapi történettel lepte meg a Mirorr olvasóit nemrégiben. A ma már kamasz fiú arról beszélt, hogy gyermekkorukban egy maszkkal kellett elfedniük az arcukat, ha a nyilvánosság elé léptek. Sokan gondolnák, hogy az álarc viselése Michael Jackson félelmére vezethető vissza a betegségektől, azonban jelen esetben nem erről van szó.

A 2009-ben elhunyt popikon hosszú éveket járatta vidám álarcokban gyermekeit, melyeket csak Jackon halála után vettek le a fiatalok. A legidősebb testvér egy interjúban beszélt a maszkviselés okáról.

Prince Michael
Prince Michael

– Az édesapám mindig is úgy fordult felém, mint egy felnőtthöz. A maszkviselésről kifejtette, hogy azt akarja, nélküle is legyen saját életünk  és ne kizárólag Michael Jackson gyerekeiként ismerjenek meg minket.

– Tetszik nekik, hogy nem kell maszkot viselniük. Ez új élmény számukra. – ezt már a család egyik barátja mondta, akit a gyerekekről kérdeztek.

Ne hagyd ki ezeket se