Tetszik Édes Vicces Dühítő

10 momentum, amiből kiderül, hogy a Reszkessetek betörők Kevinje egy szadista

Nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül, ahogyan nincsenek ünnepek Kevin nélkül sem. Érdemes azonban kissé a díszletek mögé nézni, s a mindenki által ismert alaptörténetről kissé lehámozni a héjat, hogy feltáruljon a fiú igazi személyisége.

A sztori szerint ugyanis az otthon felejtett Kevin elhatározza, hogy megvédi a családi fészket a két mindenre elszánt bűnözőtől, akik megpróbálják kirámolni a házat. A fiú azonban nem a házat szeretné megvédeni, nem. Kevin egyenesen meg akarja ölni a két férfit, és örömet érez a nekik okozott fájdalomtól. Erre csak egy szadista képes. Nézzük a jeleit!

1; Az első jel, ami sejtetni engedi Kevin sötét oldalát, az a pillanat, amikor tudatosul benne, hogy a szülei eltűntek. Ahelyett, hogy elszomorítaná a dolog, kifejezetten az öröm érzése árasztja el.
Egyedül Kevin

2; A reakció miután átgondolta, átérezte mindazt, hogy talán a családja minden tagja halott, és soha az életben nem látja már őket.
Boldog

3; Simán folytatja az ünnepi készülődést a tragédia kiderülését követően. Mégis hány embernek lenne kedve karácsonyt ünnepelni a családja eltűnése után AZONNAL?
Karácsonyfa

4; Kevin tervet készít a betolakodók likvidálására. Csapdákat állít fel az egész házban, szerte-szét mindenhol. Ez nem egy ártatlan gyermekre utal, hanem egy megfontolt gyilkosra.
terv

5; Szintén nem egy ártalmatlan gyermek kisded játékát látjuk. Csak egy megbomlott elme képes ilyen kegyetlenséget kigondolni.
Ajtó

6; Válogatott kínzásokat eszel ki és valósít meg, olyanokat, melyek az egészséges embernek meg sem fordulnának a fejében.
Forró

7; Kevinnek boldogságot okoz az, ha másoknak fájdalmat okozhat. Ezt a világon mindenhol szadizmusnak hívják.
Puska

8; Itt épp egy lehetséges koponyatörés teszi boldoggá a fiút, aranyos.
Festék

9; Újabb árulkodó momentum Kevin szadizmusára: Elégedetten mosolyog azon, hogy fejbe lő egy embert.
Lövés

10; Mérgespókot tenni valaki arcára akárhonnan is nézzük, emberölési szándékot jelent.

Szerencsére mielőtt a fiú kettős gyilkosságot követhetne el, a kiérkező rendőrök megmentik a két ember életét.
Rendőrség

+Bónusz: Ha bárki is azt gondolná, hogy Kevin az évek múlásával megbánta tetteit, s levetette szadista hajlamait, azt ki kell ábrándítsuk. A Reszkessetek betörők második részében a fiú kegyetlenkedései mellé illegális lakásfoglalás (gyakorlatilag betör egy házba), és hitelkártyacsalás (az apja bankkártyájával él vissza a hotelben) is társul.
Hotel

Ne hagyd ki ezeket se