Tetszik

Lucasfilm: Nem lesz digitális Leia hercegnő

Pontot tett a találgatások végére a hétvégén a Lucasfilm: nem lesz digitálisan megjelenítve egyetlen jelenetben sem Leia hercegnő a IX. részben. A Star Wars-filmsorozat producerei cáfolták, hogy a történetben Leia hercegnőt alakító, közelmúltban elhunyt Carrie Fisher digitalizált szereplőként jelenne meg a IX. epizódban.

A Lucasfilm a hétvégén biztosította a rajongóit: nem tervezi, hogy digitálisan keltse életre Carrie Fisher játéka alapján Leia hercegnőt. A filmsorozat producerei közleményben cáfolták az elterjedt szóbeszédet, mely szerint a Star Wars IX. részében a hercegnő CGI-verzióban jelenne meg a filmvásznon – tudatta az MTI több amerikai hírportál, köztük a Rolling Stone magazin beszámolója alapján.

A pletykák a színésznő váratlan halála után kaptak lábra, Fisher ugyanis a Star Wars – Az ébredő Erő című részében, amely a sorozat VII. epizódjaként készült el, Leia hercegnőként tért vissza a filmvászonra, és a Disney stúdió Fisher halálát követően közölte, hogy a 2017-ben a mozikba kerülő VIII. részhez forgatott jelenetei is elkészültek. A forgatókönyv szerint azonban az új trilógia 2019-ben debütáló IX. epizódjában is fontos szerephez jutott volna a színésznő.

„Rendes esetben nem reagálunk a rajongók vagy a sajtó spekulációira, de most egy olyan pletyka kapott lábra, amelyet szeretnénk helyére tenni. Biztosítani akarjuk rajongóinkat, hogy a Lucasfilm nem tervezi a Leia Organa hercegnőt játszó Carrie Fisher alakításának digitális létrehozását” – fogalmazott a stúdió.

Ne hagyd ki ezeket se