Ingyen szállítja Veronába a buszbaleset családtagjait egy hazai taxitársaság

A Corriere della Sera, a legnagyobb  olasz napilap interjút közölt az egyik, súlyos égési sérüléseket szenvedő magyarral, aki elmondta, hogy az autóbusz Milánó térségében megállt egy rövid pihenőre, talán ekkor váltották egymást a sofőrök, de erről egyelőre nincs pontos információ.

A férfi elmondta azt is, hogy a háromsávos autópálya jól ki volt világítva, és nem volt nagy a forgalom, a busz utasai közül néhányan aludtak, többségük azonban fenn volt, a baleset hirtelen történt, a tűz a busz elejében ütött ki – adta hírül az MTI.

Idehaza a 6×6 Taxi Facebook oldalán felajánlotta, hogy ingyen szállítja az olaszországi Veronába a buszbaleset családtagjait.

A 6×6 Taxi és a Taxi 2000 részvétét fejezi ki a busztragédia áldozatainak és családtagjainak!!!Ezúton ajánljuk fel, hogy a családtagokat ingyenesen szállítjuk ki Veronába!

Keressenek bennünket a 6×6 Taxi és a Taxi 2000 központi számán, hogy a részleteket egyeztessük.
6×6 Taxi
+3616666666

Taxi 2000
+3612000000

Megemlékezők mécsest gyújtanak az előző napon este történt buszbaleset áldozatainak emlékére a VI. kerületi Szinyei Merse Pál Gimnázium előtt. Fotó: MTI / Marjai János

Mint arról hírt adtunk, péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Ne hagyd ki ezeket se