Tetszik Imádom Édes Vicces Hűha Szomorú

11 kép, mely bizonyítja, hogy a testvérek igazán aljasok tudnak lenni, ha akarnak

Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak – tartja a mondás, s lássuk be, hogy ez a mondat a tesók tekintetében hatványozottan igaz tud lenni. A mellékelt képeken tisztán látszik, hogy közvetlen rokonunknál, ha elgurul a gyógyszer, akkor annak bizony mi isszuk meg az olyan keserű levét, mint az epe.

Túl azon persze, hogy sok bosszúságot tudnak okozni nekünk a testvérek, tűzzel-vassal küzdünk értük ha kell, ők azok, akikért a kezünket is tűzbe tennénk, ha a helyzet úgy kívánja.

De álljon most itt egy szép gyűjtemény mindazokból a trollkodásokból, amit testvéreink követtek el ellenünk. Adott esetben persze a képekből inspirálódni is lehet a visszavágás édes reményében.
 

„Mivel hosszú nyakam van, ezért az öcsém folyamatosan zsiráfnak gúnyol. Ezt megkoronázandó a képen látható pólót kaptam tőle születésnapomra”

 

„A bátyám azt mondta, hogy hagyott nekem még egy szelet dinnyét”

 

„Van neked egy doboz fagyi a hűtőben, tesó”

 

„Rendeltem egy pár cipőt az interneten, ám épp dolgoztam, mikor kiszállították. Megkértem a bátyámat, hogy küldjön néhány fotót róla”

 

„Nagyon szeretem az öcsit, őt szeretem a világon a legjobban”

 

„Amikor arra panaszkodtam, hogy az edzésprogramom nem túl hasznos, a bátyám ezt a titokban rólam készített fotót küldte nekem”

 

„Húgomtól kaptam egy maga kötötte zoknit karácsonyra. Megígérte, hogy a párját megköti nekem a születésnapomra, mert nagyon elfáradt és untatta is a kézimunka”

 

A kutatások szerint a kishúgunk nem veszi észre, ha olyan kontrollert adunk a kezébe, ami be sincs dugva

 

„Ettől a pillanattól fogva nem vagy a testvérem”

 

„Egy munka miatt lekéstem az ünnepi vacsorát, ezért megkértem az öcsémet, hogy tegyen nekem félre mindenből egy kicsit”

 

„Megkértem a húgom, hogy segítsen összecsomagolni a cuccaimat, mikor költözködtem, mire hazaértem, ez fogadott”

Ne hagyd ki ezeket se