Mit árul el rólad az alvási pozíciód? Hason vagy háton alszol?

Azt gondolnánk, hogy este az ember csak lefekszik aludni, igyekszik a legkényelmesebb pozícióban elhelyezkedni, s úgy várni, hogy jöjjön a nyugtató álom a szemére. Pedig az ilyenkor felvett testhelyzet bizony sokat elárul a személyiségünkről, megmondja nekünk, hogy kik vagyunk, merre tartunk.

Érdemes tehát megfigyelni az alvási pozíciónkat, ezután pedig kiválasztani az annak megfelelő testhelyzetet az ábráról.

Vizsgáld meg az alábbi képet, majd válaszd ki azt a pozíciót, melyről úgy gondolod, hogy túlnyomórészt abban a testhelyzetben alszol.

1; Ha nem tudsz elaludni anélkül, hogy felhúzd a térded, miközben az oldaladon fekszel, akkor nyugodt és megbízható ember vagy. Nem könnyű megbántani téged, ritkán gerjedsz igazán haragra, és nem tartasz a jövőtől. Mosolyogsz még a borús reggeleken is, és lazán veszel bármilyen változást, mely beköszönt az életedbe.

2; Ha elsősorban magzatpózban alszol, akkor gyakran érzed úgy, hogy szükséged van valamilyen védelemre, mely lehet fizikai, de anyagi is. Próbáld meg csökkenteni a feszültséget magadban, ezeket az energiákat fektesd abba, hogy például megtanulsz festeni, táncolni, vagy írj blogot!

3; Ha leginkább hason szeretsz aludni karjaidat, lábaidat hanyagul szétvetve, akkor valószínűleg olyan impulzív személyiség vagy, aki szeret kezdeményezni, ugyanakkor fontos számára, hogy rend legyen a személyes és a szakmai életében egyaránt. Nem rajongsz a meglepetésekért, de kitartó vagy, s nagy a felelősségtudatod.

4; Amennyiben többnyire háton alszol, akkor az a pozitív személyiség vagy, aki szereti az életet, s megszokta, hogy mindig a társaság középpontjában áll. Makacsul és kitartóan képes dolgozni, s igazi racionális személyiség. Azok az emberek, akik szeretnek ebben a pozícióban aludni, gyakran nagyon erős személyiségek.

5; Úgy alszol, mint egy vigyázzállásba vágott katona? Aki háton fekve alszik, miközben karjai az oldalán vannak, lábai egyenesek, az határozott célokkal rendelkező személy, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy mit vár az élettől. Gyakran szigorú és pedáns, önmagára és másokra is igényes.

6; Ha szeretsz úgy aludni, hogy az egyik lábadat felhúzod, akár egy gém, akkor nagy eséllyel vagy igazi hirtelen ember, aki teljesen kiszámíthatatlanul cselekszik, ezáltal sokszor kerül meglepő helyzetekbe. Gyakori hangulatváltozásaid sokszor értetlenséget váltanak ki a környezetedből, s jellemző rád a döntésképtelenség. Az életedben és a munkádban előnyben részesíted a stabilitást, a békét és a nyugalmat, valamint az alaposságot.

Ha más testhelyzetben alszol, mint a fent felsoroltak egyike, az arról árulkodik, hogy egy igazán sokoldalú személyiség vagy, melynek összetett rétegeit gyakran még te magad sem látod át teljes egészében.

Ne hagyd ki ezeket se