10 baromi kínos mondat, ami gyerekek száját hagyta el nyilvánosan

A tegnapi 10 kép, mely bizonyítja, hogy a gyerekek mindent szó szerint vesznek címet viselő cikkünk után továbbra is maradunk a gyerekeknél. A BoredPanda szedett össze egy olyan válogatást, melyben gyermekek a lehető legváratlanabb pillanatokban nyilvánulnak meg idegenek előtt úgy, hogy mondandójukkal rettenetesen ciki helyzetet teremtenek. Teszik természetesen mindezt annyi ártatlansággal, mint amennyi a ma született báránynak van. Istenem, a diplomácia még nem az erősségük.

Persze a fültanuk túlnyomó többsége ilyenkor venni szokta a lapot, s az elnéző mosoly általában nem marad el, mindezek ellenére a helyzet sokszor elég kellemetlenné szokott válni.

Nézzünk meg tíz olyan mondatot, mely gyermekek száját hagyta el nyilvánosan, arcpirító szituációt hagyva maguk után.

1; A lányom egyszer megkérdezett egy fekete pasast, miért van csokiból. Hihetetlenül zavarba jöttem. A pasas marha nagy poénnak fogta föl.

2; Egy barátom ötéves kisfia rámutatott a plázában egy muszlim nőre, akinek teljes testét (még a szemeit is) burka fedte. Azt kiáltotta: „Anya, egy nindzsa!”

3; Öt- vagy hatéves voltam, amikor apukám elvitt egy céges piknikre. Bemutatta nekem a főnökét, mire én felkiáltottam: “Apukám mindig azt mondja, hogy te egy rohadék vagy!”. Ezek után apám kollégái egész délután jégkrémmel etettek.

4A 3 éves Madeleine lányom ezt kérdezte tőlem nagy hangon egy nyilvános vécében: „Mami, miért van szakállad alul?”

5; A lányom egy kis gumi labdával dörzsölgette az arcomat, úgy érezte ez baromi vicces, ezért hagytam neki. Később étterembe mentünk, ahol a semmiből ezt mondta: “Apának adtam egy golyó masszázst, mielőtt idejöttünk!”. Nem vártuk meg a desszertet.

6; A fiam nagyon rosszul érezte magát, amiért belecsinált a nadrágjába. Azért, hogy jobban érezze magát,  ezt mondtam neki: „Édesem, ez bárkivel megtörténik, még anyával is”. Másnap mentünk az oviba, ahol a vezető nevelővel közölte: “Tegnap belecsináltam a nadrágomba, de anya azt mondta, hogy nem baj, mert vele is mindig ez történik.”

7; Anyukám elhízott a szülés után és mindig felsóhajtott a tükör előtt állva: “Én vagyok a világ legkövérebb asszonya”. Olyan négy év körüli lehettem, amikor elmentünk a plázába és megláttam egy tényleg hatalmas nőt, akkora volt, mint egy mamut. Kiakadtam és rámutatva üvöltöttem anyukámnak: “Nézd mami! Nem te vagy a legkövérebb nő a világon, hanem ő!”

8; Amikor a lányunk 3 éves volt, a másodikat vártam. Elmondtuk neki, azért olyan nagy a mami hasa, mert benne van egy baba. Pár nappal később, egy étteremben, elsétált az asztalunk mellett egy testes nő, mire a ő felkiáltott: “Nézd anya, annak a néninek baba van a fenekében!”

9; A barátomnak állandó küzdelem volt, hogy rávegye kislányát a vízivásra. Egy nap ebéd közben a kicsi visszaszólt „Tudom, az ivás teszi boldoggá anyut!”

10; Az akkor 2 éves kisfiamat egy nő tartotta a karjaiban, akinek meg volt rajzolva a szemöldöke. A fiam felkiáltott: “Van valami az arcodon!” – és nagy büszkén le is törölte az egyik szemöldökét.  Majd mintegy elismerésre várva hozzátette: “Leszedtem neked!”.

(Fordította: Gini Papp)

Ne hagyd ki ezeket se