Imádom

Egészen hihetetlen: ezek a cicák uralják most az internetes népszerűségi listákat

Nem is olyan régen bemutattuk ország-világ előtt Thort, a bengáli cicát, akit egy online szavazáson a világ legszebb macskájának választottak meg. Thorhoz hasonlóan a mai cikk főszereplői is az internetnek köszönhetően repülhettek soha nem látott magasságokba. Az alábbi cicákért egyszerűen megőrülnek a felhasználók.

Sokuknak saját weboldala, közösségi fiókja, YouTube csatornája van, s fürdenek a népszerűségben. Ha még nem ismertétek volna az internet sztárjait, most bemutatjuk őket.

1; Venus

Venus egy amolyan kiméra macska, tehát több génkészlettel is rendelkezik, ami előtt a tudomány is értetlenül áll. Ez okozza jellegzetes vörös és fekete arcát.

2; Grumpy cat

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Grumpy cat valódi neve Tardar Sauce (tartármártás), aki mogorva arckifejezésével vált híressé, s az internet egyik kedvencévé.

3; Shironeko

A cica azzal vált híressé, hogy gazdája bármit rá vagy mellé tehetett, a macska nem mozdult meg, édesen szunyókált tovább.

4; Snoopy

A post shared by SNOOPY·babe (@snoopybabe) on

Snoppy leginkább Kínában ismert, viszont ott felrobbantotta az internetet lenyűgözően hatalmas szemeivel.

5; Garfi

A post shared by Garfi – Angry Cat (@meetgarfi) on

Noha Garfi úgy néz ki, mint egy igazi hétpróbás gazember, valójában a világ legkedvesebb és legbarátságosabb cicája. A hasonlóság közte és Garfield között több, mint feltűnő.

6; Maru

A post shared by Maru&Hana (@maruhanamogu) on

Maru, a skót lógófülű macska YouTube videóit milliók követik, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy a cica egy igazi sztár.

7; Hamilton

Hamiltonnak az ismeretséget kackiás bajusza hozta meg, mely igazi arisztokrata külsőt kölcsönöz neki.

8; Lil Bub

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on

A cica az Egyesült Államokban örvend bődületes népszerűségnek, Facebook oldalát 2 millióan lájkolták már. A macsek egy genetikai mutáció következtében kapta jellegzetes külsejét.

Melyikük a befutó?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ne hagyd ki ezeket se