A beküldött cikkek előzetes moderáláson esnek át, kizárólag jóváhagyást követően kerülhetnek ki az octa.hu weboldalra.

Az octa.hu szerkesztői nem képesek minden egyes kép, videó és idézet forrását, illetve az azokra vonatkozó szerzői jogokat ellenőrizni, így kérünk téged, hogy kizárólag olyan tartalmat ossz meg a weboldalon, amelyekre a hatályos szerzői jogok alapján engedélyed van, vagy a tartalom szabadon felhasználható. Ez nem vonatkozik természetesen a saját készítésű képekre, videókra, írásos művekre, azok korlátozás nélkül megjeleníthetők az oldalon.

Szerzői jogok érvényesítése:

Amennyiben egy általad készített képet/videót/cikket szerzői jogaidat sértő módon publikáltak a weboldalunkon, kérjük értesíts minket, s a kifogásolt tartalmat azonnali hatállyal eltávolítjuk.

A felhasználók által készített bejegyzések, (beleértve az összes médiafájlt és írást) az octa.hu weboldalon történő megjelenés pillanatától számítva a weboldal tulajdonát képezik. Az octa.hu weboldalon található szerzői jogi védelmet élvező művek (képek, videók, írások, címek, adatbázisok) kizárólag a weboldal tulajdonosának előzetes, írásbeli engedélyével és megfelelő mértékű jogdíj megfizetése ellenében használhatók fel.

A felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk feltöltött tartalmak szerzői jogairól lemondanak, azért anyagi, és szerzői jogi követeléseket nem támasztanak az oldal üzemeltetőivel szemben.

Böngészőértesítések be- és kikapcsolása:

Chrome böngésző esetén
1; Nyisd meg a számítógépeden a Chrome böngészőt
2; A jobb felső sarokban kattints a Továbbiak, Beállítások elemre
3; Alul kattints a Speciális beállítások megjelenítése… hivatkozásra
4; Az „Adatvédelem” részben kattints a Tartalombeállítások lehetőségre
5; A frissíteni kívánt tartalom- vagy engedélytípus alatt kattints a Kivételek kezelése… lehetőségre
6; A „Viselkedés” alatt válaszd ki az Engedélyezés vagy a Letiltás lehetőséget
El is távolíthatsz kivételeket, amelyekre már nincs szükséged. Vidd a kurzort a webhely vagy a domain fölé, majd kattints az Eltávolítás, majd a Kész elemre.

Mozilla böngésző esetén
1; Menj a Firefox menübe és válaszd ki a Beállítások menüpontot
2; Válaszd ki a Tartalom panelt és nyomjd meg a Kiválasztás gombot az Értesítések részben
3; Válaszd ki a weboldalt
4; Nyomd meg a Webhely eltávolítása gombot

Zenészek, zenekarok megjelenési lehetősége az oldalon

Az Octa elkötelezett az amatőr zenészek, zenekarok támogatása iránt, ezért lehetőséget biztosít eddig még nem, vagy kevésbbé ismert előadók bemutatkozó anyagának megjelenítésére. A zenei anyagok feltöltésével a felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy a feltöltött anyag az octa.hu weboldalon megjelenítésre kerüljön, és szerzői jogi követeléseket nem támasztanak az oldal üzemeltetőivel szemben.

A beküldött zenei anyagok előzetes moderáción esnek át, az oldal üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot az anyagok szerkesztésére, vagy a publikálás megtagadására.

Amennyiben a felhasználó által feltöltött zenei anyag szerzői jogaidat sértő módon publikáltak a weboldalunkon, kérjük értesíts minket, s a kifogásolt tartalmat azonnali hatállyal eltávolítjuk.